Feralis World of Warcraft Server Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Feralis World of Warcraft Server Forum

Feralis Forum

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!!

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Longer

Longer

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 21. 01. 07

Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! Empty
PříspěvekPředmět: Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!!   Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! Icon_minitimeSun Jan 21, 2007 9:13 pm

Ahoj vsichni.Jsem prvni, kdo tu pise (teda po adminovi).Jsem rad ze muzu jit na tenhle server, protoze vim, ze me nesklame (doufam).Tenhle server je v dobrych rukou bajecneho cloveka tak si toho vazte!!Az bude server slapat non-stop (doufam), tak prosim bezte nekdo i k horde, ponevadz skoro na vsech serverech ma vyraznou prevahu ali.Tenhle server je na dobre ceste stat se prvnim serverem rozjetym na Burning Crusade (doufam ze se to nekdy rozjede) Smile Pokud se stane,ze server vypadne, prosim vas nenastvavejte se.Mnoho lidi si mysli, ze ridit server je hracka ale je to pravy opak!!Tak to by bylo asi vse co bych chtel napsat a vsimejte si prosim fora (pokud to bude nekdo cist) a nejenom shotboxu.Vsem bych chtel poprat na tomhle super novem serveru mnoho uspechu a hodne vymlacenych instanci.S pozdravem PaŘaN WoWka Smile Longer Exclamation

Naposledy upravil dne Wed Jan 24, 2007 6:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
http://www.wowec.ic.cz
Admin
Admin
Admin

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 20. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!!   Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! Icon_minitimeWed Jan 24, 2007 4:39 pm

Longer napsal:
Ahoj vsichni.Jsem prvni, kdo tu pise (teda po adminovi).Jsem rad ze muzu jit na tenhle server, protoze vim, ze me nesklame (doufam).Tenhle server je v dobrych rukou bajecneho cloveka tak si toho vazte!!Az bude server slapat non-stop (doufam), tak prosim bezte nekdo i k horde, ponevadz skoro na vsech serverech ma vyraznou prevahu ali.Tenhle server je na dobre ceste stat se prvnim serverem rozjetym na Burning Crusade (doufam ze se to nekdy rozjede) Smile Pokud se stane,ze server vypadne, prosim vas nenastvavejte se.Mnoho lidi si mysli, ze ridit server je hracka ale je to pravy opak!!Tak to by bylo asi vse co bych chtel napsat a vsimejte si prosim fora (pokud to bude nekdo cist) a nejenom shotboxu.Vsem bych chtel poprat na tomhle super novem serveru mnoho uspechu a hodne vymlacenych instanci.S pozdravem PaŘaN WoWka Smile Longer Exclamation
Hic Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://feralis.ic.cz
KnOcK

KnOcK

Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 15. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!!   Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! Icon_minitimeFri Feb 16, 2007 12:44 am

Souhlasim s Longerem... Skvelej GMTeam,skvelej server.. a jestli se tu pojede nekdy na The Burning Crusade tak to bude b o m b a. a ohledne te hordy .. bezte nekdo k ni Very Happy nebo pujdu ja a uvidite ten mazec Very Happy Very Happy Very Happy Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin
Admin

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 20. 01. 07

PříspěvekPředmět: O serveru   Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! Icon_minitimeTue Mar 06, 2007 10:07 am

Aby jsem to tu kus oživil...

Server je ve stylu RPPVP (Role Playing Player versus Player). Je udělaný tak, aby vás vtáhl co nejvíce do děje a aby jste si hru užívali. (O to tu snad de ne? Smile ) Jde spíše o PVP server jen s přidanými doplnujícími podněty RP.

Hl. Info o Serveru

EMU: MaNGOS 3282 Edited by Feralis
Type: RPPVP

World Save každých 15 minut.

1.5x Blizzlike NPC
1.8x Blizzlike Q
3x Blizzlike World

1x Blizzlike Money
1x Blizzlike Drop

Když si vytvoříte postavu za alianci, už si nemůžete udělat Horďáka. Když si vytvoříte postavu za hordu, už si nemůžete udělat Alíka.

Na jednom ACC můžete mít maximálně 2 postavy, porušení se trestá podle Pravidel.
Výjmkami jsou GM.

Pokud se odpojíte ze hry, když jste právě ve městě nebo v hospodě, tak po návratu za určitou dobu budete mít 2x větší Resp status, než obvykle. (Když zabijete NPC tak budete po určitou dobu dostávat 2x-4x více XP jako bonus za "Vyspání se")

Je nastaveno možnost komunikace aliance s hordou.

Jste první, kdo si to může přečíst, později to dám na web...
I love you Arrow
Návrat nahoru Goto down
http://feralis.ic.cz
Thumsik

Thumsik

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 06. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!!   Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! Icon_minitimeTue Mar 06, 2007 2:14 pm

jo hochu uz se tesim jak hovado ale prijedu pozde affraid dnes doufam ze uz to bude slapat cheers bounce
Návrat nahoru Goto down
KnOcK

KnOcK

Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 15. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!!   Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! Icon_minitimeThu Mar 08, 2007 12:04 am

G O O O O O D server ale ... nemate nekdy lagy ??? me to treba vyskoci na 7000latency confused pale
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!!   Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Feralis World of Warcraft Server Forum :: Pokec o Serveru-
Přejdi na: