Feralis World of Warcraft Server Forum Feralis Forum |
|
| Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Longer
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 21. 01. 07
| Předmět: Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! Sun Jan 21, 2007 9:13 pm | |
| Ahoj vsichni.Jsem prvni, kdo tu pise (teda po adminovi).Jsem rad ze muzu jit na tenhle server, protoze vim, ze me nesklame (doufam).Tenhle server je v dobrych rukou bajecneho cloveka tak si toho vazte!!Az bude server slapat non-stop (doufam), tak prosim bezte nekdo i k horde, ponevadz skoro na vsech serverech ma vyraznou prevahu ali.Tenhle server je na dobre ceste stat se prvnim serverem rozjetym na Burning Crusade (doufam ze se to nekdy rozjede) Pokud se stane,ze server vypadne, prosim vas nenastvavejte se.Mnoho lidi si mysli, ze ridit server je hracka ale je to pravy opak!!Tak to by bylo asi vse co bych chtel napsat a vsimejte si prosim fora (pokud to bude nekdo cist) a nejenom shotboxu.Vsem bych chtel poprat na tomhle super novem serveru mnoho uspechu a hodne vymlacenych instanci.S pozdravem PaŘaN WoWka Longer _________________ !!!!!M-A-G-E!!!!!Longer Feralis Server Postava : Longer Troll/Mage
Naposledy upravil dne Wed Jan 24, 2007 6:26 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Admin Admin
Poeet p?íspivku : 11 Age : 32 Registration date : 20. 01. 07
| Předmět: Re: Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! Wed Jan 24, 2007 4:39 pm | |
| | |
| | | KnOcK
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 15. 02. 07
| Předmět: Re: Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! Fri Feb 16, 2007 12:44 am | |
| | |
| | | Admin Admin
Poeet p?íspivku : 11 Age : 32 Registration date : 20. 01. 07
| Předmět: O serveru Tue Mar 06, 2007 10:07 am | |
| Aby jsem to tu kus oživil... Server je ve stylu RPPVP (Role Playing Player versus Player). Je udělaný tak, aby vás vtáhl co nejvíce do děje a aby jste si hru užívali. (O to tu snad de ne? ) Jde spíše o PVP server jen s přidanými doplnujícími podněty RP. Hl. Info o ServeruEMU: MaNGOS 3282 Edited by FeralisType: RPPVPWorld Save každých 15 minut. 1.5x Blizzlike NPC 1.8x Blizzlike Q 3x Blizzlike World1x Blizzlike Money1x Blizzlike DropKdyž si vytvoříte postavu za alianci, už si nemůžete udělat Horďáka. Když si vytvoříte postavu za hordu, už si nemůžete udělat Alíka. Na jednom ACC můžete mít maximálně 2 postavy, porušení se trestá podle Pravidel. Výjmkami jsou GM. Pokud se odpojíte ze hry, když jste právě ve městě nebo v hospodě, tak po návratu za určitou dobu budete mít 2x větší Resp status, než obvykle. (Když zabijete NPC tak budete po určitou dobu dostávat 2x-4x více XP jako bonus za "Vyspání se") Je nastaveno možnost komunikace aliance s hordou.Jste první, kdo si to může přečíst, později to dám na web... | |
| | | Thumsik
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 06. 03. 07
| | | | KnOcK
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 15. 02. 07
| | | | Sponsored content
| Předmět: Re: Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! | |
| |
| | | | Jsem prvni,kdo tu pise,tak tu koukejte napsat taky!! | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |